Travel sistem bebek arabası tavsiye 2021

Bebeğinizle dışarda gezerken kullanacağınız çok fonksiyonlu bir bebek arabası almak istiyorsanız travel sistem bebek arabası tercih edebilirsiniz. Travel bebek arabaları; ana kucağını üzerinde barındıran, oto koltuğu olarak da kullanılan, doğumdan itibaren kullanılan modellerdir. Seyahat sistem bebek arabası aldığınız zaman ana kucağı almaya gerek kalmaz, puseti bebek arabasına takılır, çıkarılıp oto koltuğu olarak kullanılır, evde ise beşik görevi görür. Büyük tekerli ve amortisörlü olmaları Arnavut kaldırımda ve çukurda giderken bebeğin sarsılmasını önler, sağlamdır ve biraz ağırdır. Bebeğiniz 3 yaşına gelene kadar ve 15-20 kilo olana kadar kullanabilirsiniz. Bu özellikleri barındıran modelleri travel bebek arabası önerileri olarak sunuyoruz. (Oku: Bebek arabası alırken)

Travel sistem bebek arabası tavsiyeleri

1) Tommy baby
2) Baby Hope
3) Yoyko
4) Baby plus
5) Prego
6) Kraft
7) Baby2go
8) Kanz


Tommy Baby travel sistem bebek arabası

2011 yılında faaliyete başlayan TommyBaby, 0-10 yaş arası bebek ve çocuklara yönelik ürünler sunmaktadır. Tommy baby travel sistem bebek arabası modelleri de bunlardan birisi.

#Tommybaby 2019 Q3

Tommybaby 2019 Q3
Tommybaby travel bebek arabası; 12.5 Kg ağırlığında, çift yönlü kullanım, doğumdan itibaren kullanıma uygun, anne boyuna göre ayarlanan kol, kademeli tente, tekerde ve gövdede süspansiyon, çıkarılabilir tekerler, ayakla kontrol edilen fren, aliminyum iskelet, soğuk havalar için ayak örtüsü, rahat ana kucağı ve hediye yağmurluk ile geliyor. Yaylı olması tercih sebebi olabilir.

Baby Hope travel sistem bebek arabası

#RUNNER TRIO

RUNNER TRIO
Baby Hope travel bebek arabası; 4 pozisyonlu yatış ayarlama, çift yönlü kullanabilme, süspansiyonlu gövde, ayarlanabilir itme kolu, fermuarlı alt sepet, 15 kg taşıma kapasitesi, ayaktan frenli büyük arka tekerler, 360 derece dönen ön tekerler, 12.2 kg ağırlığında, ana kucağı ise 3kg ağırlığında, ayak örtüsü hediyeli.

Yoyko travel sistem bebek arabası

Yoyko Luxury
Yoyko Luxury travel bebek arabası; 11.5 kg ağırlığında, aliminym iskelet, çift yönlü kullanım, 3 pozisyonlu oturma ünitesi, yaylı ön tekerler, çıkarılabilir şişme arka tekerler, 3 kademeli tente, arka tekerde fren sistemi, soğuk geçirmez ayak örtüsü hediye, yağmurluk hediye, ana kucağı 2.8 kg

Baby plus travel sistem bebek arabası

#Canyon

Canyon travel sistem bebek arabası; 11.5 kg ağırlığında, 15 kg taşıma kapasiteli, çift yönlü kullanım, 4 kademeli tente, 5 noktalı emniyet kemeri, rahat kullanım ve sağlam kumaş sunuyor.

#Four Baby Domino

Four Baby Domino
Baby plus travel bebek arabası; aliminyum kasa, çift yönlü kullanım, ayaktan kontrol fren, aliminyum kasa, soğuktan koruyan ayak örtüsü, kademeli tente, ayarlanabilir itme kolu, 18 kg taşıma kapasiteli ve 7 kg ağırlığında. Hafif travel sistem bebek arabası arayanlar için ideal.

Prego travel sistem bebek arabası

#Quattro Pro

prego Quattro Pro
Prego travel bebek arabası; Aliminyum iskeletli, çift yönlü kullanımlı, tutma kolunda fren sistemi, ayarlanabilir itme kolu, tam kapanır tente. Ağırlığı 11.9 kg



Kraft travel sistem bebek arabası

Kraft bir Atak dış ticaret A.Ş markasıdır. 35 yıldır anne bebek sektöründe ürünler üretir. Kraft travel sistem bebek arabası modellerinden en iyileri;

#Kraft prag

kraft prag
Kraft prag travel bebek arabası; doğumdan itibaren ve çift yönlü kullanılabilir, tam yatar sırt dayanağı, yumuşak yatak pedi, ayarlanabilir tente, çıkarılabilir ön bariyer, oturma ünitesiyle katlanabilme, ayaktan kumandalı fren sistemi, geniş alt sepet, gövdede ve ön tekerlerde amortisor, ayak örtüsü hediyeli, 15 kg taşıma kapasiteli. Katlanınca 111cm uzunluk 30 cm genişlik. Arabanın ağırlığı 10 kg. Taşıma koltuğu ağırlığı 3.75 kg.

#Kraft ego

kraft ego
Kraft ego travel bebek arabası, doğumdan itibaren kullanılır, üç pozisyona ayarlanabilir, uzayabilir pencereli tente, iki yönlü kullanım, portbebe olarak kullanılan oturma ünitesi, ayarlanır ön bariyer, bardaklık, ayaklı fren, katlanınca 48 cm genişlik ve 87 cm uzunluk. 15 kg taşıma kapasitesi, araba ağırlığı 12,200 kg.

#Kraft sky

Kraft sky
Kraft sky travel bebek arabası; doğumdan itibaren kullanılabilir, iki yönlü kullanım sunar, üç pozisyona ayarlanabilen tam yatar sırt dayanağı vardır, uzayan fermuarlı tentesi vardır, tentedeki mini pencereden bebeği görebilirsiniz, tutuş rahatlığı sağlayan deri itme sapı, ayarlanabilir ve çıkarılabilir ön bariyer, gezdirirken biberon taşımayı veya su şişesi taşımayı kolaylaştıran bardak tutucu, geniş alt sepeti, 360 derece dönen ön tekerler, ayaktan kumandalı fren sistemi, katlanınca 56 cm genişliğe ve 84 cm uzunluğa sahip, açık hali 57 cm genişliğe ve 111 cm yüksekliğe sahip, taşıma kapasitesi 15 kg, arabanın ağırlığı 12.860 kg, taşıma koltuğu ağırlığı 4.5 kg



Baby2go travel sistem bebek arabası

1999 yılında kurulan baby2go markası 2019 yılında ümit bisiklet ile birleşerek bebek ürünlerine yönelmiştir.

#Star Plus

Baby2go travel bebek arabası; aliminyum kasa, yaylı gövde, 18 kg taşıma kapasitesi, 13 kg kapasiteli ana kucağı, tam yatar oturma ünitesi, ayak örtüsü.

Kanz travel sistem bebek arabası

Kanz markası 1949 yılında Joseph Kanz tarafından kuruldu. 35 ülkede faaliyet gösteriyor.

#Kanz i go

Kanz i go
Kanz travel bebek arabası; 6.5 kg ağırlığıyla hafif kullanım sunar ve 25 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Oturma ünitesi ile beraber katlanabilme özelliği tek elle katlamayı kolaylaştırır, çift yönlü kullanılabilir.

Hangi modeli almalıyım, en iyi travel bebek arabası hangisi diye soranlara "yaylı olanı, ağırlığı 10 kilogramı geçmeyeni ve bütçenize uygun olanı seçin" diyebiliriz. Burada önerilen bebek arabaları sağlam ve kullanışlı modellerdir. Bebek arabası alırken dikkat edilmesi gerekenler göz önünde bulundurularak seçilmiştir.
Travel sistem bebek arabası tavsiye 2021 Travel sistem bebek arabası tavsiye 2021 Reviewed by Bebenur on 04:31 Rating: 5

Hiç yorum yok: