En iyi bebek bakım çantası önerileri 2021

Yenidoğan ihtiyaç listesinin başında yer alan, farklı kumaşlardan yapılan, fermuarlı ve sırtta yada elde taşınabilen bebek çantaları, miniğin eşyalarını yanınızda taşımanızı kolaylaştırıyor, evden çıkınca önemli eşyalarınızı alabiliyorsunuz. Bebek eşyalarını taşımak için tasarlanmış bebek bakım çantaları annelerin yardımcısı oluyor. Bu yazımızda bebek bakım çantası ne almalıyım diyenlere öneriler sunuyoruz.

Bebek bakım çantası gerekli mi?

Seyahat esnasında bebeğin eşyalarını yanınızda götürmek için kullanılan bebek bakım çantası, annelerin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından birisi. Bir yerden başka bir yere giderken yanınızda götürmeniz gereken bebek eşyalarını, bebek bakım çantasına doldurup ihtiyacınız olan herşeyi yanınızda taşıyabilirsiniz. Akrabalarınıza, arkadaşlarınıza, parka, alışverişe giderken yanınızda götürmeniz gereken eşyaları bebek çantasına koyarak bir ihtiyaç halinde kullanabilirsiniz. Bu yüzden yenidoğan ihtiyaç listesi yaparken çantayı da unutmamak gerek.

Bebek bakım çantasında olması gerekenler

Çok gözlü tasarlanmış bebek çantaları içerisine; biberon, bebek bezi, ıslak mendil, krem, içlik, yedek kıyafet, alt değiştirme örtüsü, mama örtüsü, pamuk, termos, çöp poşeti, müslin bez, battaniye, emzik, oyuncak gibi şeyleri yerleştirebilirsiniz. Yer kalırsa kendi eşyalarınızı da ekleyebilirsiniz.

Bebek bakım çantası nasıl olmalı

Eğer bir çanta almaya karar verdiyseniz özelliklerinin nasıl olması gerektiğini de merak edersiniz. Bebek bakım çantasında olması gereken özellikler; sağlam kumaştan yapılmış olmalı, sırt çantası şeklinde ve el çantası şeklinde kullanılabilmeli, omuza takılan yerleri yumuşak olmalı, çok gözlü ve kullanışlı olmalı, yalıtımlı bir bölmesi olmalı ki süt veya mama sıcak kalsın, hafif olmalı, su geçirmez olabilir, telefon koyma yeri de olabilir.

Bebek bakım çantası nasıl temizlenir

Bebek bakım çantaları kumaş türüne göre temizlenir. Su geçirmeyenler geç kirlenir ve ıslak mendille silmek yeterli olabilir. Makinede yıkanır mı sorusuna da deri değilse makineye atılabilir diyebiliriz. Bir leğene ılık su koyup bulaşık deterjanı ile köpürterek de temizleyebilirsiniz. Şimdi "bebek bakım çantası ne almalıyım" diyenlere en kullanışlı anne bebek bakım çantası modellerini sunacağız.

Bebek bakım çantası tavsiye 2021

Önereceğimiz bakım çantaları çok satan kullanışlı ürünlerden oluşuyor. Su geçirmezlik, termal biberonluk, ıslak mendil gözü gibi ortak özellikler barındırıyor.

#ALONE

Alone bebek bakım çantası
Alone bebek bakım çantası; 40 cm yüksekliğinde, 27 cm genişliğinde, suni deriden yapılmış ve su geçirmiyor, ön gözünde termal biberonluk bulunuyor. Nemli bezle silerek temizleniyor. Askı aparatıyla bebek arabasına bağlanabiliyor. Sırt askısı da yükü omuzlara eşit dağıtacak şekilde tasarlanmış. Yerli üretim olan çantanın alt değiştirme minderi de çantayla beraber geliyor.

#BAGMORİ

bagmori bebek bakım çantası
Bagmori bebek bakım çantası, paraşüt kumaştan yapılmış. Sık ve çapraz dikişleriyle sağlamlık ve su geçirmezlik sunuyor. İçerisinde termal biberonluk bulunuyor. Arka kısmı sırt çantası gibi tasarlanmış.

#PİERRE CARDİN

Pierre Cardin bebek bakım çantası
Pierre Cardin bebek bakım çantası suni deriden yapılmış su geçirmiyor. Geniş iç hacimli ve biberonu 2 saat sıcak tutuyor.

#STYLO

Stylo bebek bakım çantası
Stylo bebek bakım çantası; su geçirmiyor, içinde 4 bölme bulunuyor, alttaki eşyalara ulaşmak için arka kısımda fermuar bulunuyor. Sağ tarafta ıslak mendil yada şarj için powerbank çıkışı bulunuyor. Bebek arabasına tutturmak için askılı kayış bulunan çanta yerli üretim ve 12 ay garantili

#SKİP HOP

Skip hop bebek bakım çantası
Skip hop bebek bakım çantası , Çantanın iki yanında biberon koymanız için cepler bulunur. Taşıma sapı ve istenildiği zaman takılıp çıkarılabilen omuz askısı bulunmaktadır. Klips sistemi sayesinde bebek arabasına rahatlıkla takıp çıkarabilirsiniz. Çanta içerisinde yumuşak alt açma minderi mevcuttur. Ebatları: 33 x 11 x 35 cm dir.

#KRAFT

Kraft bebek bakım çantası
Kraft bebek bakım çantası; Bebek sağlığına zararlı hiç bir kimyasal madde içermez. Folyo kaplı ısı yalıtımlı bölümler, biberon ve mamalarınızın sıcaklığını daha uzun süre korur. Askı aparatı ile seyahatlerinizde kolay taşıma imkanı sağlar Sırt bölümündeki fermuarlı cep ile değerli eşyalarınız güvende Geniş ve rahat omuz askısı taşımanıza yardımcı olur. Tüm bebek arabalarına uyumlu askı aparatları Alt değiştirme bezi ve kirli bez torbası hediyelidir. Bebek sağlığına uygun ve CE standartlarında üretilmiştir.

#LEQUEEN

Lequeen bebek bakım çantası
Lequeen bebek bakım çantası; geniş hacimli iç bölmesine kıyafet, bez, havlu, mama gibi eşyaları koyup seyahat edebileceğiniz su geçirmez bir çanta daha.

#LASSİG

Lassig bebek bakım çantası
Lassig bebek bakım çantası, polyester kumaştan yapılmış. ısı yalıtımlı biberonluk, mendil gözü, bez gözü gibi temel özellikler mevcut. Omuz askılı olması diğerlerinden ayıran özelliği.

#MAMMA RABBİT

Mamma Rabbit Bebek Bakım Çantası; keten kumaş, su geçirmez. Termal biberonluk ve kirli torbası hediyeli.



#LAL BABY

Lal baby bebek bakım çantası
Lal baby bebek bakım çantası, desenli anne bebek bakım çantası arayanlara hitap ediyor. Düz modelleri de var ama Ananas desenli, flamingo desenli, geyik desenli daha güzel görünüyor.

The kangaroo bag

The kangaroo bag
The kangaroo bag bebek bakım çantası da farklı tasarım arayanlar için üretilmiş.

#Papyon Baby Kids

Papyon Baby Kids bebek bakım çantası
Papyon Baby Kids bebek bakım çantası da su geçirmiyor, yalıtımlı biberonluğu bulunuyor.

#CHİCCO

Chicco bebek bakım çantası
Chicco bebek bakım çantası "bebeğimin bakım seti" ürünlerini alana hediye ediliyor. Set içeriğinde Baby Moments Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı 100 ml, Baby Moments Vücut Losyonu 100 ml, Baby Moments Sabun 100 Gr, Baby Moments Pişik Önleyici Krem 50 ml, Baby Moments Islak Mendıl Tekli 16'lı bulunuyor. Çanta hafifliği ve okul çantasına benzemesiyle öne çıkıyor.

#NİVEA

Nivea Atta Bebek Bakım Çantası
Nivea Atta Bebek Bakım Çantası da bakım seti yanında çanta sunuyor. Paket içeriği: Nivea bebek saç ve vucüt şampuanı 500ml, Nivea nemlendirici bebek losyonu 200ml, Nivea bebek yağı 200ml, Nivea pişik kremi 100ml, Nivea atta çantası, Nivea alt açma örtüsü.

#DALİN

Dalin Bebek Bakım Çantası da bakım seti sunuyor. İçeriği: 1 adet dalin bebek şampuanı, 1 adet dalin pişik kremi, 1 adet dalin bebek yağı, 1 adet dalin yenidoğan islak mendil, 1 adet dalin bebek pudrası, 1 adet dalin bebek bakım örtüsü, 1 adet dalin sıvı deterjanı.

En iyi bebek bakım çantası önerileri 2021 En iyi bebek bakım çantası önerileri 2021 Reviewed by Bebenur on 23:54 Rating: 5

Hiç yorum yok: