En iyi çocuk bisikleti hangisi?

Baharın gelmesiyle birlikte bisiklet mevsimi de açılıyor. Cıvıl cıvıl kuş seslerine çocuk sesleri de katılıyor. Mahallelerde oyunlar oynanıyor, bisiklete biniliyor. Çocuk olmanın tadı sokak oyunlarıyla ve bisikletle çıkıyor. Çocukluk anılarımızda önemli yere sahip bisikletler. İlk alışma çalışmaları, yardımcı tekerler üzerinde sürmek, yokuş aşağı sürmeye korkmak, iki tekerde dengeye alışmak gibi ilk heyecanlar unutulur mu? Hepsi en masum, en temiz, en güzel yıllarımızın hafızamızda kalan esintileri. Bir yanda "şimdi çocuk olmak vardı" diyen ebeveynler diğer yanda biran önce büyümek isteyen çocuklar. Hayat zıtlıkla dolu. Gelelim konumuza, sizinde bir çocuğunuz varsa ve ona bisiklet almayı düşünüyorsanız, sizler için hazırladığımız çocuk bisikleti tavsiyeleri yazımızı okumaya devam edin.

Çocuk bisikleti tavsiyeleri

1- Bebek bisikleti modelleri
2- Çocuk bisikleti modelleri


1- Bebekler için bisiklet modelleri

Bebekler için ebeveyn kontrollü 3 tekerlekli bisikletler mevcuttur. Tıpkı bebek arabası gibi arkasından kontrol edersiniz, bebeğinize etrafı seyredip keyfini çıkarmak kalır. Bebek bisikletleri 1-3 yaş arası bebekler için üretilmiştir.

#Baby Hope Kety ve Little Panda Bisiklet

bebek bisikleti
Ebeveyn kontrollü 3 Tekerlekli bebek bisikleti; 1 - 3 yaş arası çocuklar için en güzel hediyedir. 7,5 kg ağırlığında plastik sağlam gövdeli yapısı, bebeğin düşmesini engelleyen koruma barı, ayarlanabilir tentesi ile güneşten koruma sağlar. Müzikli ön konsol ile eğlenceli gezinti yaşar.

Ketty Fiyatı Gör
Panda Fiyatı Gör


2- Çocuklar için bisiklet modelleri

Çocuklar için 16 jant ve 20 jant bisikletler üretilmiştir. Çocuk bisikletleri 4 - 9 yaş arası için uygundur.

#16 jant ümit bisiklet

çocuk bisikleti
Çocuk bisikleti tavsiyemize ümit bisiklet ile başlıyoruz. 16 jant çocuk bisikleti olan Ümit 1647 Alpina, 4- 6 yaş için uygundur. Yardımcı tekerler/yan denge tekeri takılabilir. 10 kg ağırlık, 28 cm kadro boyu, çelik gövde, V fren, çamurluk, zil mevcut. Vites yok, Amortisör yok. 16 jant kız çocuk bisikleti arayanlar için ideal.
Ümit 16 jant Fiyatı Gör


#20 jant ümit bisiklet

çocuk bisikleti
20 jant çocuk bisikleti olan Ümit 2047 Alpina; 11.7 kg ağırlığında, çelik gövdeye sahip. V fren mevcut, vites yok. 20 jant kız çocuk bisikleti arayanlar için ideal.
Ümit 20 jant Fiyatı Gör


#20 jant Tunca Beemer

çocuk bisikleti
20 jant çocuk bisikleti tavsiyesine tunca markasıyla devam ediyoruz. Çelik kasalı, V frenli, çamurluklu, sepetli güzel bir bisiklet.
Tunca 20 jant Fiyatı Gör


En iyi çocuk bisikleti hangisi? En iyi çocuk bisikleti hangisi? Reviewed by Bebenur on 12:22 Rating: 5

Hiç yorum yok: