Bebekler için pişik kremi tavsiyesi

bebek

Pişik nedir ve nasıl oluşur?

Pişik bir deri hastalığıdır ve nemli derinin havasız kalıp pişmesiyle oluşur. Bebeklerde pişik oluşumuna sebep olan şeylerin başında terli veya idrarlı bezi bekletmek gelir. Bebeğin altı sık değiştirilmiyorsa nemli cildi havasız kalarak pişik olabilir. Pişik olan bebeğin cildi pütür pütür kızarır ve dokununca acı hisseder.

Pişik nasıl geçer?

Bebeğim pişik oldu pişik nasıl geçer diyorsanız beyaz sabun ve suyla pişik olan bölgeyi yıkadıktan sonra nemli cilde pişik kremi sürebilirsiniz. Krem sürdükten sonra hemen giydirmemeli, cildin hava alması sağlanmalıdır. Peki en iyi pişik kremi hangisi?

En iyi pişik kremi tavsiyesi

Hangi pişik kremini kullanmalıyım diyenlere en iyi pişik kremi tavsiyesi;

#Mustela pişik kremi

Mustela pişik kremi
"Mustela Vitamin Barrier Cream" Pişik belirtisi kızarıklık varsa yada pişik olmuşsa kullanabileceğiniz en iyi pişik kremidir. %98 doğal içeriklidir ve bez bölgesindeki pişikleri gidermek için üretilmiştir. Pişik oluşumunu engelleyici özelliği de vardır. Doğumdan itibaren günlük kullanıma uygundur. İlk kullanımdan itibaren pişiği %80 oranında azaltır, ikinci ve üçüncü kullanımda ise pişiği tamamen iyileştirir. Güzel kokulu olan Mustela 123 Vitamin Bariyer Pişik Kremini 50ml ve 100 ml seçeneğiyle çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz.

#Bepanthol pişik kremi

Bepanthol pişik kremi
Bepanthol baby pişik önleyici krem ise henüz pişik oluşmadan sürülüyor, bebeğin altını temizleyince pişik olma ihtimali olan yerlere günlük olarak uygulanabiliyor.

#Sebamed pişik kremi

Sebamed pişik kremi
Pişik tedavisinde en çok tercih edilen diğer marka sebamed pişik kremi, içeriğindeki Titanyum Dioksit sayesinde iltihaba neden olabilen mikroplara karşı koruyucu bir bariyer oluşturur. Cildin pH değerini normalleştirir ve dermatitli ciltte enfeksiyona yol açabilen zararlı mikroorganizmalara karşı koruma sağlar. Güzel kokusuyla bebeği rahatsız etmez. Ayrıca göğüs altı pişik olan anneler de kullanabilir.

#Penaten pişik kremi

Penaten pişik kremi
Penaten krem Alman kimyager Max Riese tarafından 1904 yılında PENATEN kremini icat etti, yeni kremi bez bölgesinde oluşan pişiklere iyi geliyordu. O günden beri dünyada bilinen bir marka olmuştur. Penaten krem tahriş olmuş cildi yatıştırır ve kızarıklığın azalmasına yardımcı olur. Sürülen bölgenin nemlenmesini önleyerek pişik oluşmasını engeller. Sadece bebek pişiği için değil, kuru ve kararmış kol dirsekleri için, soğuktan çatlayan eller ve sivilceleri için kullanan yetişkinler de var. İçeriği: Petrolatum, Zinc Oxide, Lanolin, Talk, Aqua, Pantenol, Hamamelis Virginiana Extract, Hamamelis Virginiana Water, Allantoin, Sorbitan Sesquioleate, Cetylpyridinium Chloride, Paraffinum Liquidum, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Alkol 40800, Parfüm.


Bebekler için pişik kremi tavsiyesi Bebekler için pişik kremi tavsiyesi Reviewed by Bebenur on 10:05 Rating: 5

Hiç yorum yok: